Federasyonumuz “BİZİM KASAP” ı Tescil Ettirdi…

" Türkiye Kasaplar, Besiciler Et Ve Et Ürünleri Esnaf Ve Sanatkârları Federasyonu olarak Türk Patent Enstitüsüne müracaat edilerek “BİZİM KASAP” isminin marka tescili yaptırıldı. "

Böylece başka bir teşebbüsün bu ismin tescil etmesinin önü kesilmiş oldu.

Halkımızın bizim kasap diye tanımladığı uzun süredir tanıdığı, ürünlerine güven duyduğu, istediği şekilde et aldığı kasap esnafı Federasyonumuz ve Bakanlığımızın müştereken hazırladığı hijyen kılavuzları ilkelerine ve meslek odasınca belirlenen kriterlere bağlı olarak çalışmaktadır. Tüketiciler açısından satın alınan ürünlerde izlenebilirlik ve güvenilirlik garanti altına alınmıştır. Bu değerlerin tümünün “Bizim Kasap” markası ile tescil edilmesi için gerekli prosedür tamamlanarak hizmet markası tescil ettirilmiştir.

Bizim kasap markasının kullanılabilmesi için, federasyonumuza bağlı odalara üye olunması, hijyen kılavuzlarına uygun çalışılması, meslek odasınca belirlenen ilkelere bağlı kalınması ve Federasyonumuzdan izin alınması gerekmektedir.

İlgililere önemle duyurulur.